|
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
dico K-20 m
Pridružen/-a: Ned Jan 2006 15:52 Prispevkov: 3 Kraj: pod Krvavcem
|
Objavljeno: 14.12.2006. 19:43:46 Naslov sporočila: Pancarji (flex, canting,ipd) |
|
Zanima me katere pancarje priporočate (za ca 50.000 sit) za solidnega 95 kilogramskega smučarja, ki smuča na Salomon streetracer 8.
Katere karakteristike pancerjev moram gledati za moje sposobnosti?
Trenutno imam pancarje dalbello, pa mi ne pašejo, ker imam po urci smučanja mravljinčasta stopala. Na smučkah sem v sezoni ca 20×.
Prosim pomoč!
Hvala in LP
PS: imam malo kondicije in nebi rad da mi noge po 2h urah odpadejo!  |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dejc K-20 m

Pridružen/-a: Pon Sep 2006 8:59 Prispevkov: 15 Kraj: Lačna Gora
|
Objavljeno: 14.12.2006. 19:56:55 Naslov sporočila: |
|
Tehnica. Imajo visok nart, ter so udobni. Sicer pa je tako ali tako nujno vredu poskusit preden kaj vzameš..
Za 50 tisočakov se da že kr dober pancer dobit. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dico K-20 m
Pridružen/-a: Ned Jan 2006 15:52 Prispevkov: 3 Kraj: pod Krvavcem
|
Objavljeno: 15.12.2006. 16:43:44 Naslov sporočila: Nordica vs. Head |
|
A bi bili kakšni od teh dveh primerni oz. kateri je boljši?
NORDICA Easy Move XR
Moški smučarski čevlji, namenjeni boljšim rekreativnim smučarjem. Hervisov smučarski čevelj leta.
Lastnosti: 3D Comfort notranji čevelj, 4 Multimacro zaponke, 2 mikronastavljivi zaponki, Ski/Walk sistem za lažjo hojo, Slide-In sistem za lažje obuvanje/sezuvanje
Velikosti: 26.5 - 32
Cena v Hervisu: 29.990 SIT namesto 44.990 SIT
HEAD Edge 9.8
Moški smučarski čevlji, namenjeni boljšim rekreativnim smučarjem.
Lastnosti: Lahka in udobna školjka, Double Power zaponke iz aluminija z mikro nastavitvijo, dvojni kanting, anatomsko oblikovan in prilagodljiv notranji vložek iz antibakterijskega materiala
Indeks trdote: Dvojna nastavitev indeksa trdote
Velikosti: 26.5 - 30.5
Cena v Hervisu: 27.990 SIT namesto 44.990 SIT |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
dejc K-20 m

Pridružen/-a: Pon Sep 2006 8:59 Prispevkov: 15 Kraj: Lačna Gora
|
Objavljeno: 16.12.2006. 10:33:43 Naslov sporočila: |
|
To je takole na forumu težko rečt, kateri bi bili bolj primerni. Tam vidim Ski/Walk sistem pri nordici - verjetno je na zadnji strani kak vijak oz. zaponka za nastavljanje - če se to npr. pokvari, je pancer zanič. Če res ne hodiš velik, potem to ni potrebna funkcija, tako ali tako si poncerje odpneš, ko greš na pir.
Mislim, da je najbolje pancer z mikro nastavitvami zaponk in nobenih nekih drugih nastavitev.
Trdota je pomembna, da se ne pregiba preveč, ko stisneš naprej in seveda da ni preveč trd. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|