>>> na prvo stran www.smucka.com
Smucka.com Slovenski snežni portal
PomočPomoč   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Zas. sporočilaZas. sporočila   PrijavaPrijava 

Go to
Smucka.com Seznam forumov -> Rekreacijsko smučanje

elan magfire

Objavi novo temo   Odgovori na to temo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
bins
K-20 m

Pridružen/-a: Sob Jan 2007 17:42

PrispevekObjavljeno: 27.01.2007. 17:44:47    Naslov sporočila: elan magfire Odgovori s citatom
Pozdravljeni!

Odločil sem se za nakup novih smuči. Po dolgih pomislekih in svetovanjih trgovcev v Hervisu sem izbral Magfire 6. Malo sem v dilemi katero velikost smuči naj izberem. 168 cm ali 176cm. Imam 190cm in 93kg in tudi elanov ski selector mi je priporočil 176cm dolgo smučko. Meni osebno se zdi to zelo visoka smučka. Če bi vzel krajše kaj bi se zgodilo oz. v čem bi bila prednost oz. slabost? Cena je pa seveda ista za obe velikosti.

hvala, B Smile
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
dejc
K-20 m

Pridružen/-a: Pon Sep 2006 8:59
Kraj: Lačna Gora

PrispevekObjavljeno: 31.01.2007. 11:30:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom
A rolaš? Al pa si že videl kk se rola? Pa lahk tud pogledaš tekmo slaloma. Tako se tud smuča na 168cm dolgi smučki.
Če si za tak tempo zavojev, potem je takratka cool. Drgač pa zagotovo 176cm, dopušča več svobode in daljše zavoje - "normalne" zavoje. Tud bol boš stabiln pr večji hitrosti, čeprav za to bi pa rabu že 185,188 smučko (odvisno od načina smučanja in znanja).
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Smucka.com Seznam forumov -> Rekreacijsko smučanje Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu