>>> na prvo stran www.smucka.com
Smucka.com Slovenski snežni portal
PomočPomoč   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se   Tvoj profilTvoj profil   Zas. sporočilaZas. sporočila   PrijavaPrijava 

Go to
Smucka.com Seznam forumov -> Rekreacijsko smučanje

Kako začeti s smučarskim tekom?

Objavi novo temo   Odgovori na to temo
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Degas
K-20 m

Pridružen/-a: Ned Jan 2009 22:51

PrispevekObjavljeno: 04.01.2009. 22:59:36    Naslov sporočila: Kako začeti s smučarskim tekom? Odgovori s citatom
Lep pozdrav vsem smučarskim navdušencem!
Imel bi eno splošno vprašanje glede smučarskega teka. Namreč zelo rad bi začel teči, pa sem čisti laik, zato me pred nakupom opreme zanima, kaj je najboljše storiti. Kje dobiti prave informacije o opremi, ali je pametno vpisati se v kakšnega izmed tečajev ali najprej poskusiti, kako sploh zgleda, ko prvič stopiš na tekaške smuči, na kaj je treba biti pazljiv pri izbiri opreme...itd. Verjamem, da je med vami marsikdo, ki se na to spozna, zato bi bil hvaležen, če bi mi kdo dal kakšen uporaben nasvet. Se toplo priporočam in hkrati lepo zahvaljujem! Pa veliko snežnih užitkov želim vsem!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Smucka.com Seznam forumov -> Rekreacijsko smučanje Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu