|
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
Luka K-20 m
Pridružen/-a: Pon Jan 2009 9:53 Prispevkov: 1
|
Objavljeno: 05.01.2009. 09:56:45 Naslov sporočila: Smučarski čevlji |
|
Zdravo,
mene tudi zanima kaj naj gledam pri pancerjih? sem srednje dober smučar, smučam na urejenih podlagah, carving, na atomic gs9. Je flex 100 dovolj? kakršnakoli info bi mi prav prišla, imam pa bolj plosko nogo, kar zna biti problem.
lp,
Luka |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
snežko K-20 m

Pridružen/-a: Čet Okt 2007 14:36 Prispevkov: 19
|
Objavljeno: 16.01.2009. 17:00:20 Naslov sporočila: |
|
na to , da ti pašejo na nogo. da te ne žulijo in da so prav veliki. ko si v smučarskem položaju se prsti ne smejo dotikati stene. Ko stojiš navpično in se potrudiš ses prsti dotakneš stene. vsdekakor upoštevaj, da se bodo pancarji ob uporabi malo razširili. pomerjaj jih v nogavicah s katereimi boš kasneje smučal. ko jih boš zapel jih imej na nogi vsaj 5 minut - nekateri vztrajajo celo do pol ure...
index je relativna ocena ker ni standard. se pravi 100 pri salomonu ni isto kot 100 pri atomicu... načeloma pa je 100 za dobrega rekreativca dovolj. poišči športno serijo čevlja in vzemi 2 ali tretjega v rangu.
plosko nogo rešiš s dodatnim vložkom pa je. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|